Auto theorie examen maar moeite met leren? Geen stress!
Slaag gegarandeerd voor je autotheorie met onze dagcursus auto theorie. Hoe? Onze dagcursus auto theorie is met behulp van een rij instructeur en een leraar voortgezet onderwijs zodanig ontwikkeld dat deze 100% aansluit op het CBR theorie examen. Probleemloos slagen voor je examen ligt hierdoor binnen handbereik!

Kleine groepen voor maximale persoonlijke aandacht
De groepsgrootte van onze trainingsdagen is maximaal 10 leerlingen en wordt altijd aangeboden door 2 instructeurs. Dit betekent dat er altijd persoonlijke tijd en aandacht voor iedere leerling is. Na afloop blijf je dus nooit met vragen zitten.

Slagen in één dag
Niet urenlang blokken, maar binnen een halve dag ben jij voorbereid op jouw auto theorie examen.

Koffie, thee en lunch inbegrepen
Niemand leert goed met een lege maag, dus bieden wij tijdens de cursus een inbegrepen lunch aan om de dag met maximale concentratie door te komen.

100% examengericht
Geen poespas of randzaken die niks met het theorie examen te maken hebben, gewoon 100% video’s, vragen en uitleg die puur op het theorie examen gericht zijn.

Locaties & Data
De dagcursus auto theorie wordt in Enkhuizen gegeven. Bekijk de cursus data voor de beschikbare data.

Geen lesmateriaal
Onnodig duur lesmateriaal zoals boeken en cd-roms zijn niet nodig. In plaats daarvan krijg jij een kwalitatief hoge 100% examengerichte training + een handig uittreksel om de auto theorie volledig eigen te maken.

0
rijbewijzen
0
jaar op weg

SLAGINGSPERCENTAGE THEORIE

87%

januari 2022 tot en met december 2022

bron: CBR 2022